FOTO Târg “Bio-Eco-Natural”, la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Targul va fi deschis timp de patru zile
Targul va fi deschis timp de patru zile

Agenţia pentru Protecţia Mediului, în parteneriat cu Primăria Vaslui, a organizat cea de-a doua ediţie a Târgului “Bio-Eco-Natural”, care se va desfăşura timp de patru zile în piaţa Traian, din municipiul Vaslui.

Evenimentul, organizat de Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) şi Primăria Vaslui, se bucură de un real succes, sute de vasluieni vizitând standurile cu produse bio încă din prima zi. Cele mai căutate au fost cele cu preparate din carne, vânzările mergând destul de bine. “Produsele noastre sunt ţărăneşti. Producem bio din 2010. Am văzut că oamenii doresc o schimbare, iar acest lucru m-a determinat să mă axez pe produsele făcute în casă, aşa cum erau altădată”, ne-a spus un producător din Suceava.Pe lângă preparatele din carne şi lapte, procurătorii expun în cadrul târgului compoturi, zacuscă, dulceţuri, vin, dulciuri de casă, miere de albine etc.

“Avem producători din judeţele Maramureş, Sibiu, Suceava, Iaşi, Harghita, Covasna şi Argeş, dar şi localnici. În total, sunt aproape 30 de producători prezenţi la târg. Sperăm să devină un eveniment de tradiţie fiindcă avem în intenţie să extindem manifestarea la nivel de judeţ”, a declarat Mădălina Nistor, directoarea APM Vaslui.

Expoziţia face parte din programul manifestărilor dedicate Zilei Mondiale a Mediului şi se adresează persoanelor care doresc să adopte un stil de viaţă sănătos.

“Ne dorim ca următoarea ediţie să o organizăm în piaţa centrală, unde sigur că vor fi mult mai multe produse. Deja, vasluienii au venit în număr mare la expoziţie, mulţi dintre ei achiziţionând produsele bio. E un semn bun”, a menţionat primarul Vasile Pavăl.

Citeşte şi:

Zeci de şahişti din ţară şi-au dat întâlnire la Vaslui. Elisabeta Polihroniade, invitat de onoare

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite