FOTO Bebeluşul tranşat de mama adulteră, din Bârlad, condus pe ultimul drum de soţul înşelat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pruncul măcelărit de mamă a fost înmormântat de soţuil înşelat FOTO Sabina Ghiorghe
Pruncul măcelărit de mamă a fost înmormântat de soţuil înşelat FOTO Sabina Ghiorghe

Bebeluşul de numai opt zile, din Bârlad, care a fost ucis de propria mamă la finele săptămânii trecute după ce tânăra a văzut că seamănă cu chipul amantului, a fost înmormântat creştineşte de soţul acesteia.

David, băieţelul de opt zile care a avut parte de o moarte odioasă, călcat în picioare de propria mamă, apoi spintecat cu o bucată de teracotă, a fost condus pe ultimul drum de familia zdrobită de durere. Cel al cărui nume îl poartă, dar nu are certitudinea că pruncul este sânge din sângele lui, l-a plâns încontinuu, alături de bunica paternă şi rudele apropiate. Soţul mamei criminale l-a plâns pe bebeluş, deşi e posibil să fi fost fructul aventurii pe care soţia sa a avut-o cu un alt bărbat.

Slujba de înmormântare a avut loc în capela cimitirului Eternitatea, din Bârlad. A fost o slujbă scurtă, pentru prunci, la fel de scurtă ca botezul de necesitate de care a avut parte cu numai câteva zile în urmă, la externarea din maternitate. Botezul de necesitate a fost cerut chiar de mamă, părându-i-se că micuţul respiră greu. Urma să fie botezat creştineşte dacă ar fi supravieţuit. Nimeni nu şi-a imaginat că acesta va avea parte de un sfârşit atât de odios.

Simplii trecători au plâns, cutremuraţi de tragicul sfârşit al micuţului. “A distrus toată familia”, a spus, după înmormântare, o femeie care era susţinută de braţe de două persoane, fiind în pragul leşinului.
În familia soţului mamei criminale au fost discuţii în ultimele luni. Cu toţii ştiau, se pare, că tânăra a avut o relaţie extraconjugală, dar au trecut peste acest episod de dragul băieţelului mai mare, cel de patru ani. Acesta a asistat la episodul cumplit, când mama şi-a pierdut raţiunea şi şi-a măcelărit pruncul. De faţă a fost şi un nepoţel de şapte ani, cel care şi-a anunţat mama telefonic că mătuşa calcă în picioare bebeluşul.

Crima a fost comisă vineri, 12 iunie. Elena-Roxana Smocot (27 ani) era proaspăt ieşită din maternitate şi se comporta normal. Medicii şi rudele nu au bănuit ce zace în mintea ei deşi a avut în trecut două căderi psihice. A aşteptat să-i plece soţul la serviciu. A scos bebeluşul în curte şi când soarele a căzut pe chipului lui i s-a părut că seamănă cu amantul. L-a trântit de pereţi şi alte lucruri care i-au ieşit în cale, l-a călcat în picioare, apoi l-a spintecat în două cu o teracotă. A adunat trupul micuţului într-o pungă pe care a dus-o în baie şi a lăsat-o în cadă, apoi a făcut un duş chiar lângă rămăşiţele bebeluşului.

Roxana Smocot a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru omor calificat. Procurorii criminalişti au în vedere încadrarea faptei în omor deosebit de grav. Tânăra va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă avea discernământ la momentul comiterii faptei.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite