Femeie de 34 de ani internată în spital cu fractură şi policontuzii, după ce a fost bătută şi violată de cumnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 41 de ani a fost arestat, miercuri, pentru viol, după ce şi-a bătut şi agresat sexual cumnata, iar apoi a fugit într-o comună învecinată. Victima, o femeie de 34 de ani, a fost internată în spital cu fractură de gambă şi policontuzii.

Totul s-a petrecut în noaptea de 14/15 noiembrie, în casa socrilor victimei, în localitatea vasluiană Ştioborăni, comuna Soleşti. Femeia este originară din Călăraşi, însă de mai mulţi ani s-a mutat în judeţul Vaslui, unde trăieşte în concubinaj cu un localnic din Ştioborăni. Victima a povestit echipajului medical de pe ambulanţa sosită la faţa locului momentele de groază prin care a trecut. Bărbatul a tăbărât pe ea în casă, cerându-i să întreţină relaţii sexuale. Femeia însă s-a împotrivit, ceea ce a stârnit şi furia agresorului.

”Din cele povestite colegilor, femeia susţine că bărbatul a început să o lovească violent cu pumnii şi cu picioarele. La un momentu dat ea a căzut la pământ, fiind doborâtă de lovituri, dar individul nu s-a oprit şi a continuat să-i aplice lovituri de picior şi cu pumnii”, ne-a declarat medicul Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Vaslui. 

După ce a scăpat din mâinile agresorului, femeia a cerut ajutorul unei vecine, care i-a oferit telefonul mobil şi a sunat direct la postul de poliţie din comună. La faţa locului au sosit în scurt timp oamneii legii, care au solicitat şi ajutorul unui echipaj al Ambulanţei. După ce i s-au acordat primele îngrijiri, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a fost diagnosticată cu policontuzii şi fractură de gambă prin agresiune. Într-o primă fază, poliţiştii nu au reuşit să dea de urma agresorului, bănuindu-se că acesta s-ar ascunde.
”Suspectul a fost depistat pe raza comunei Boţeşti, acolo unde lucra la o stână. El a fost  reţinut pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.Instanţa de judecată a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă”, a declarat Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite