Dovadă de nesimţire crasă a unui vasluian! Iată cum se poate bloca un loc de parcare pentru că „aşa vor muşchii“ unui şofer plin de tupeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul Toyotei a blocat locul de parcare din stânga sa FOTO:adevarul
Şoferul Toyotei a blocat locul de parcare din stânga sa FOTO:adevarul

În ciuda puţinelor locuri de parcare existente în municipiul Vaslui, unora dintre şoferi nu le pasă deloc de acest aspect şi, cu un tupeu ieşit din comun, îşi bat joc de ceilalţi conducători auto fără ăs le pese măcar de regulile minime ale bunului simţ.

Un astfel de incident a avut loc, sâmbătă diminieaţă, în dreptul parcării publice de la Piaţa Traian. În momentul în care un şofer a vrut să intre în parcare, conducătorul auto al unui autoturism marca Toyota Yaris i-a tăiat calea şi şi-a oprit maşina de-a lungul străzii, blocând, astfel, accesul în parcarea respectivă, dar şi al celorlalte autoturisme care doreau să iasă din parcare

Cu toate că i-a cerut voie să fie lăsat să îşi lase maşina în locul permis pentru parcare, tot şoferul Toyotei, cu un tupeu ieşit din comun, a fost cel care a fost cu gura mai mare ameninţându-l chiar pe celălat conducător auto cu bătaia.

Incidentul este cu atât mai regretabil, cu cât este cunoscut faptul că în municipiul Vaslui parcul auto depăşeşte cu mult numărul locurilor de parcare. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite