Doi tineri din Vaslui erau să moară cu o zi înaintea nunţii din cauza unui accident rutier FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Popa a ajuns în comă la spital
Alexandru Popa a ajuns în comă la spital

Doi tineri din localitatea vasluiană Vinderei, ambii în vârstă de 23 de ani, au văzut moartea cu ochii, după ce vineri dimineaţă ei au fost implicaţi într-un accident rutier în urma căruia mirele a ajuns în comă la spital.

Olga şi Alexandru Popa făcuseră cununia civilă în vara anului trecut, iar astăzi trebuiau să îşi unească destinele la biserică şi să petreacă la nuntă.

Din nefericire, ieri dimineaţă, în timp ce se îndreptau spre Bârlad, alături de socrul mare, pentru a face ultimele cumpărături, într-o depăşire, mirele a evitat impactul cu un alt autoturism care efectuase manevra de depăşire şi s-a răsturnat în şanţ.

„Din primele cercetări efectuate de colegii de la Biroul de Poliţie Rutieră Bârlad reiese că principala cauză a producerii accidentului este neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic", ne-a declarat Loredana David, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.


Autoturismul a fost distrus în proporţie de 50%

La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe şi un echipaj EPA . Viitoarea mireasă a fost preluată prima, după care au fost transportaţi pe rând la Spitalul Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman" cei doi bărbaţi, tată şi fiu.

Din păcate, starea lui Alexandru a fost mult mai gravă şi a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral, comă de gradul I şi fractură de platou tibial". Medicii urgentişti au dispus transferul lui la Spitalul de Neurochirurgie  din Iaşi pentru investigaţii tip RMN şi computer tomograf.

Imediat ce au fost aduse victimele la spital şi-a făcut apariţia primarul de Puieşti, Costel Moraru, împreună cu soţia. Edilul se pregătea să fie naş mare pentru cei doi îndrăgostiţi şi a venit să se intereseze de soarta lor. „Copiii au făcut cununia civilă vara trecută, nu mai ştiu exact. Nunta a fost  stabilită cu mult timp înainte. Ne aşteptam să vină peste 70 de familii. Acum, important e să fie cu toţii bine. Nuntă mai facem noi. Băiatul făcea naveta la Bârlad, lucrează în armată. Fata este de loc din Puieşti", a declarat Costel Moraru.

Potrivit rudelor, nunta va fi amânată până după ce mirele îşi va reveni complet.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Autoturismul a fost distrus în proporţie de 50%
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite