Din ciclul „ziua trece, leafa merge“. Marcaj rutier trasat pe un drum naţional plin de gropi din judeţul Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În loc să astupe măcar gropile, drumarii au făcut marcajul peste ele FOTO:adevarul
În loc să astupe măcar gropile, drumarii au făcut marcajul peste ele FOTO:adevarul

În bătaie de joc, aşa se pot caracteriza lucrările de trasare a marcajului axial de pe DN 2F, drumul care leagă judeţul Vaslui de Bacău.

Ca să arate că nu stau degeaba, muncitorii de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), secţia Vaslui, au trecut la treabă, odată cu venirea căldurii, vrând parcă să demonstreze că orice e posibil în România.

În loc să peticească, măcar, drumul naţional care leagă Vasluiul de judeţul vecin, Bacău, aceştia au trecut direct la trasarea cu vopsea a marcajului axial al părţii carosabile, fără a ţine cont de gropile sau denivelările din şosea.

Oricine tranzitează acest drum se poate minuna felul cum se vede acest marcaj, care în unele locuri fie că este întrerupt, fie este sinusoidal. 

„Lumea trebuie să înţeleagă că drumurile din judeţul Vaslui, cu excepţia DN 24 şi DN 24B, au durata de viaţă depăşită de cinci ani. Aşa şi drumul DN 2F, este unul îmbătrânit. Facem lucrări periodice de întreţinere, tot peticim găurile din asfalt, dar vine câte o ploaie şi sar aceste plombe", a declarat, pentru Mediafax, adjunctul şefului Secţiei Vaslui a CNADNR, Gicu Maftei.

Tot din cauza gropilor din asfalt, un medic de la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Vaslui a suferit răni destul de grave în urma unui accident. Incidentul a avut loc pe data de 20 februarie a acestui an, tot pe un drum naţional, DN 15D, atunci când medicul a frânat brusc din cauza unor gropi din asfalt, fiind izbită de un alt autoturism care circula în spatele ei.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite