Contrabandist recidivist, prins a doua oară cu ţigări ascunse în bagaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 26 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins, în această dimineaţă, de poliţiştii de frontieră vasluieni încercând să intre cu ţigări de contrabandă în Vama Albiţa.

Potrivit poliţiştilor de frontieră, bărbatul, cu cetăţenie română, s-a prezentat în Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa în calitate de şofer al unui microbuz. 

Având suspiciuni asupra sa, deoarece nu era la prima abatere, oamenii legii au trecut la un control amănunţit al acestuia şi au descoperit în bagaje 11 cartuşe cu ţigări cu timbru de Republica Moldova, de diferite mărci, pentru care nu avea acte. 

„Întrucât aceeaşi persoană a mai fost depistată în luna iunie a anului trecut, la intrarea în municipiul Huşi, transportând cantitatea de 316 pachete de ţigări de diferite mărci, ascunse şi nedeclarate în bagajele personale, bărbatului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă“, ne-a declarat Irina Mirică Gheucă, purtătorul de cuvânt al Sectorului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui.

Contrabandistul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite