Bărbat reclamat la poliţie că şi-a biciuit fiica de 15 ani. Descoperirea revoltătoare făcută de poliţişti în timpul audierilor

0
0
fata jpeg

Un bărbat din localitatea Simila, comuna Zorleni, din judeţul Vaslui, a fost reţinut de poliţişti fiind acuzat că şi-ar fi abuzat fizic şi sexual fiica de 15 ani. După 24 de ore de arest, procurorii au decis cercetarea acestuia în stare de libertate.

Minora de 15 ani a cerut ajutorul poliţiştilor vineri, 13 octombrie, reclamându-şi tatăl care ar fi bătut-o cu un bici. În timpul audierilor, încercând să descopere întreaga situaţie de fapt şi dacă astfel de abuzuri au mai avut loc, anchetatorii aveau să descopere că minora ar fi fost abuzată şi sexual. 

Fata a declarat că tatăl ei ar fi avut un comportament deviant faţă de ea de mai bine de un an, însă i-a fost frică să-l reclame. Astfel, copila a relatat poliţiştilor că în luna iunie 2016, tatăl ei ar fi agresat-o sexual în timp ce dormea în locuinţă. Minora nu a reclamat la politie pentru că ar fi fost ameninţată de tată.

Minora a fost supusă unei expertize medico legale, care a confirmat aspectele relatate de aceasta. Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a tatălui agresor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol şi violenţă în familie. Bărbatul a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru luarea lăsurilor legale. Procurorii în schimb au decis cercetarea în stare de libertate a tatălui. După cele 24 de ore petrecute în arest, bărbatul a revenit în familie, locuind alături de fiica sa care l-a reclamat. 

Mai multe - Vaslui

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite