Băiat de 14 ani din Vaslui, cercetat pentru viol, după ce ar fi abuzat sexual un copil mai mic decât el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiatul de 14 ani este cercetat de poliţişti FOTO:adevarul
Băiatul de 14 ani este cercetat de poliţişti FOTO:adevarul

Un băiat în vârstă de 14 ani, din localitatea vasluiană Costeşti, a ajuns în atenţia oamenilor legii, după ce ar fi abuzat sexual de un alt băiat de doar 6 ani.

Potrivit poliţiştilor, agresiunea a avut loc în momentul în care băiatul de 14 ani se juca de-a v-aţi ascunselea împreună cu băiatul de 6 ani şi cu fratele acestuia din urmă, mai mic cu 2 ani. Profitând de faptul că celui mai mic dintre ei i-a venit rândul să numere, băiatul de 14 ani ar if profitat şi l-ar fi batjocorit pe cel de 6 ani. 

Victima s-a plâns părinţilor, iar tatăl ei a mers glonţ la Poliţie şi a făcut o sesizare. „În cauză, poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale desfăşoară cercetări pentru viol", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui au demarat şi ei o anchetă în acest caz. „Copilul de şase ani nu conştientizează în prezent ceea ce i s-a întâmplat. S-a discutat cu mama minorului, căruia i s-a spus că poate accesa serviciile de consiliere ale specialiştilor noştri dacă va observa modificări de comportament ale fiului său", a precizat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.

Poliţiştii vasluieni vor dispune o expertiză medico-legală în cazul copilului de 14 ani pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Citeşte şi:

Adolescent din Vaslui, condamnat la închisoare, după ce a violat un copil de doar 6 ani

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite