Autoturism furat din Belgia, descoperit de poliţiştii de frontieră la Vama Albiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, cu dublă cetăţenie română şi basarabeană, s-a ales cu dolsar penal după ce a încercat, astăzi, să scoată din ţară un autoturism care figura ca fiind furat din Belgia.

Potrivit poliţiştilor de frontieră vasluieni, bărbatul s-a prezentat în sursul acestei zile la controlul de frontieră la volanul unui Opel Astra. Deoarece aveau suspiciuni privind autenticitatea documentelor prezentate de şofer, oamenii legii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a descoperit că autoturismul figura ca fiind furat din Belgia. 

„Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul respectiv dintr-un parc auto şi că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este furat.  Poliţiştii de frontieră vasluieni i-au întocmit persoanei în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale“, ne-a declarat Nelu Zaharia, responsabilul mass-media din cadrul Sectorului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui.   

Autoturismul, în valoare de 12.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea recuperării acestuia de către proprietar.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite