Ambulanţă implicată într-un accident grav la Vaslui: asistenta medicală şi pasagera dintr-un alt autoturism rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa a ajuns pe câmp în urma impactului
Ambulanţa a ajuns pe câmp în urma impactului

O ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Vaslui a fost implicată într-un accident rutier, în timp ce echipajul medical se întorcea de la o intervenţie.

Accidentul a avut loc sâmbătă, 30 ianuarie, seara, pe Drumul European 581, în localitatea Şapte Case, comuna Costeşti. Echipajul SAJ transportase un pacient la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui şi se întorcea la Staţia Bârlad în momentul producerii accidentului. 

Circumstanţele producerii accidentului rutier încă nu au fost clarificate de poliţiştii rutieri, cert este că ambulanţa a intrat în coleziune cu au autoturism Volkswagen înmatriculat în judeţul Iaşi. În urma impactului, cele două autoturime au ajuns pe câmp.

La faţa locului au fost dirijate două echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui şi SAJ Vaslui.

”La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite cele două autovehicule avariate, şi două persoane rănite. Victimele, ambele de sex feminin, au suferit traumatisme şi ai fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu traumatism craniocerebral (asistenta medicală de pe ambulanţa SAJ Vaslui) respectiv traumatism toracic (soţia conducătorului auto implicat în accident)”, au precizat reprezentanţii ISU Vaslui.

Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite