Adolescent în comă alcoolică în timp ce făcea de serviciu pe şcoală: băiatul de 16 ani a fost luat de ambulanţă cu spume la gură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii din ambulanţă l-au găsit inconştient pe adolescentul de 16 ani FOTO Adevărul
Medicii din ambulanţă l-au găsit inconştient pe adolescentul de 16 ani FOTO Adevărul

Un adolescent de 16 ani, elev al Liceului Ion Mincu din Vaslui, a ajuns, miercuri după-amiază, la spital în comă alcoolică. Potrivit colegilor, acesta era de serviciu pe şcoală când s-a întâmplat incidentul.

Colegii au declarat că băiatul era de serviciu pe şcoală când a plecat împreună cu alţi prieteni din clasă la un bar aflat în apropierea instituţiei de învăţământ. Acestuia i s-a făcut rău în localul unde tinerii se aflau, motiv pentru care colegii l-au dus la liceu.

Când au ajuns în faţa instituţiei de învăţământ băiatul a leşinat. Ulterior adolescenţii au chemat ambulanţa. Când au sosit la faţa locului, medicii l-au găsit inconştient şi cu spume la gură şi l-au transportat Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Atât conducerea liceului, cât şi Inspectoratul Şcolar Judeţean vor demara anchete paralele pentru a stabili împrejurările prin care elevul a plecat din liceu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite