Accident cu o armă de vânătoare, în judeţul Vaslui. Un bărbat a rămas fără patru degete la mâna dreaptă, după ce o puşcă s-a descărcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Armă de vânătoare-arhiva foto
Armă de vânătoare-arhiva foto

Un bărbat din judeţul Vaslui a fost grav rănit, fiindu-i amputate patru degete de la mâna dreaptă, după ce o armă de vânătoare s-a descărcat accidental, după o partidă de vânătoare. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi se află internat la Spitalul din Bârlad.

Incidentul s-a petrecut, în noaptea de joi spre vineri, într-o zonă de pădure dintre localităţile Mărăşeşti şi Voineşti. 

”Un bărbat de 44 de ani era la vânătoare. La un moment dat unul dintre colegii lui a sunat că s-a descărcat accidental arma, în timp ce erau în maşină şi l-a rănit pe domnul de 44 de ani. L-a dus cu maşina la Centrul de Permanenţă din Puieşti, acolo unde l-a şi găsit ambulanţa. 

Era conştient, numai că la mâna dreaptă avea amputate patru degete, nu mai avea decât degetul mare. În plus, are şi o plagă mai puţin gravă la coapsă. A fost pansat, stabilizat, perfuzat şi dus la spitalul din Bârlad”, a declarat pentru News.ro  purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, medicul Dan Ungureanu. 

Bărbatul este internat la spitalul din Bârlad.

Citeşte şi: 

Cum se spovedeşte public un interlop ca să scape de puşcărie. „Pentru orice şmecher este o portiţă care-l slăbeşte definitiv” VIDEO

Sindicatul poliţiştilor acuză abuzuri la IPJ Vaslui. „Să o citească şi să şi-o pună sub pernă”

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite