VIDEO Moment de reculegere la sediul PRM Mehedinţi în memoria lui Corneliu Vadim Tudor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de severineni au venit marţi la sediul PRM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin să aducă un ultim omagiu, aceştia depunând flori şi candele în memoria lui Corneliu Vadim Tudor.

Membrii şi simpatizanţii Partidului România Mare – filiala Mehedinţi au ţinut, marţi seară, un moment de reculegere în memoria lui Corneliu Vadim Tudor, la propunerea profesorului de istorie Mircea Borcoman.

VEZI VIDEO AICI

“România, românii sunt cerniţi de durere pentru că unul dintre marii patrioţi ai ţării, omul care şi-a iubit aşa ca nimeni altul ţara a trecut apa Styxului parcă fără să ne anunţe ceva. Este o pierdere uriaşă pentru că pierdem un naţionalist veritabil, pentru că pierdem un mare patriot, pentru că pierdem un mare condeier fulminant”, a spus profesorul Mircea Borcoman.

Mama preşedintelui filialei judeţene PRM Mehedinţi , Irinel Marinescu, spune că Vadim Tudor a fost alături de fiul său într-un moment extrem de delicat din viaţa sa:

image

“Domnul Vadim a ţinut foarte mult la băiatul meu, când a avut accidentul vascular a trimis medic din Mexic acasă şi a stat alături de Irinel o săptămână. Îl suna permanent şi îl încuraja. A fost un om foarte bun, un om excepţional”.

Marţi seară a venit la sediul PRM din Turnu Severin şi preşedintele Asociaţiei Producătorilor Agricoli din Mehedinţi, Cornel Stroescu, unul din cei mai mari fermieri din Mehedinţi, pentru a aduce un ultim omagiu politicianului în care a crezut.

image

“După 15 ani m-am întors în ţară şi pentru un om ca Vadim Tudor, în care am avut încredere mare. Privind în istorie vedem că toţi patrioţii români au murit înainte de vreme. Spun cu mâna pe inimă că este singurul politician după 1990 în care am crezut şi am sperat că va ajunge acolo unde ar fi trebuit să fie, poate soarta României ar fi fost alta. Din păcate a plecat prea devreme dintre noi”, a spus Cornel Stroescu.

Sediul PRM Mehedinţi  de pe strada Traian din Drobeta Turnu Severin va rămâne deschis în permanenţă până joi, când este programată înmormântarea.

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni seară, la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, după ce în cursul zilei a fost adus în unitatea medicală pentru probleme cardiace. Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 28 noiembrie 1949, în Bucureşti, era scriitor, politician şi jurnalist. A fost fondatorul Partidului România Mare, fost membru al Parlamentului European şi fost senator.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite