Un severinean a protestat la manifestările de Ziua Naţională împotriva preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia Olteanu în mijlocul severinenilor FOTO Corina Macavei
Familia Olteanu în mijlocul severinenilor FOTO Corina Macavei

Peste 1000 de persoane au participat astăzi la ceremonialul militar organizat la Monumentul Eroilor din Drobeta Turnu Severin.

Vremea frumoasă şi neobişnuită de caldă pentru această perioadă a ţinut cu organizatorii. Severinenii au venit în număr mare să participe la ceremonialul militar, care în fiecare an are loc la Monumentul Eroilor din Drobeta Turnu Severin. 

Şi pentru că mai sunt câteva zile până la data alegerilor şi candidaţii pentru un post de parlamentar au fost prezenţi cu toţi la manifestări. Deşi nu aveau ce să caute în rândul reprezentanţilor autorităţilor locale şi judeţene, candidaţii USL au luat un loc în primul rând pentru a fi cât mai vizibili.

La vederea acestora, severineanul Ion Olteanu, cel care luni de zile a protestat cu lanţuri la picioare în faţa Prefecturii Mehedinţi împotriva regimului Boc, a strigat „Jos trădătorii”.

„Eu am fost unul dintre cei câteva mii de români care au stat luni de zile în stradă şi tot ceea ce au promis au minţit. Ponta este un trădător, Duicu (n.r. Adrian Duicu – preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi) a ajuns satrap de Mehedinţi. Mehedinţiul nu este proprietatea lui Duicu, şi-a numit toţi finii, toţi acoliţii şi toţi impostorii în funcţii publice. Au acuzat PDL-ul că a politizat toate instituţiile statului, trebuia să pună profesionişti, nu să-şi pună acoliţii în funcţii publice”, a strigat protestatarul Ion Olteanu.

„România nu va fi niciodată liberă şi democratică atâta timp cât oamenii nu înţeleg că în democraţie trebuie să existe guvernare şi trebuie să existe opoziţie. Democraţie fără opoziţie nu există”, a  spus la rândul ei soţia lui Ion Olteanu.
Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite