Un mort şi doi răniţi într-un accident de circulaţie la Lunca Banului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident la Lunca Banului
Accident la Lunca Banului

O persoană a murit şi alte două au fost transportate la spital, în urma unui accident produs duminică seara, pe DN 6, în judeţul Mehedinţi, în localitatea Lunca Banului.

Accidentul s-a produs în localitatea Lunca Banului, fiind implicate un autoturism Skoda, o maşina Dacia şi un TIR, toate înmatriculate în România.

În urma impactului dintre cele trei autovehicule o persoană a murit, iar alte două au fost rănite, fiind transportate la Spitalul din Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Pichetului de Pompieri Strehaia al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi pentru descarcerarea uneia dintre victime.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, primele informaţii arătând că a fost vorba despre o depăşire neregulamentară.

Circulaţia pe DN6, între Drobeta Turnu Severin şi Craiova, în apropierea localităţii Lunca Banului s-a desfăşurat pe un singur sens, până la finalizarea cercetărilor.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite