Un bărbat s-a spânzurat de necaz că soţia sa este bolnavă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul neînsufleţit a fost preluat de serviciul de medicină legală  FOTO Corina Macavei
Trupul neînsufleţit a fost preluat de serviciul de medicină legală  FOTO Corina Macavei

Problemele financiare şi cele de sănătate ale soţiei i-au adus o depresie căreia astăzi nu i-a mai rezistat. Este sfârşitul tragic al vieţii unui bărbat de 43 de ani din Drobeta-Turnu-Severin, care duminică seară şi-a pus capăt zilelor. L-a găsit spânzurat fiica sa de numai cincispezece ani care a asistat îngrozită la scena de a-şi vedea tatăl în ştreang.

Drama s-a consumat într-un cartier mărginaş al oraşului Turnu Severin. Familia avea probleme finaciare, dar nu asta l-a doborât pe bărbat cât faptul că soţia sa era în spital bolnavă. Este motivul pentru care intrase într-o depresie de ceva vreme. A mai avut o tentativă de suicid, dar a fost oprit. Astăzi însă, când cei doi copii au plecat la spital să-şi viziteze mama, e greu de spus ce gânduri negre au încolţit în mintea bărbatului. Când s-a întors acasă, fiica l-a găsit spânzurat în una din camerele unui imobil, pe care îl avea în construcţie.

O ambulanţă a venit la locul dramei, dar pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Şi poliţiştii au demarat o anchetă, dar nu există suspiciuni cu privire la cauzele decesului.

Când a auzit nenorocirea, soţia bărbatului a venit într-un suflet acasă. Acum va fi nevoită să ignore problemele de sănătate şi să se pregătească de înmormântare. Femeia a rămas văduvă cu un copil de numai 15 ani. Cei doi soţi mai au un fiu, dar care este major.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite