Se contruieşte un sens giratoriu la Devesel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Punctul în care se amenajează sensul giratoriu FOTO Alexandra Georgescu
Punctul în care se amenajează sensul giratoriu FOTO Alexandra Georgescu

La Devesel se amenajează un sens giratoriu la intersecţia DN 56 B, km 13+100 cu DC 110. Prefectul judeţului Mehedinţi, Cristinel Pavel, spune că era necesară construcţia acestui sens giratoriu pentru un trafic în siguranţă.

”Secţia Drumuri Naţionale Drobeta Turnu Severin amenajează acest sens giratoriu pe DN 56 B, km 13+100 cu DC 110, la Devesel, pentru fluidizarea circulaţiei şi pentru că în acest punct în mod frecvent aveau loc accidente de circulaţie”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

Reprezentantul Primăriei Devesel, Fabian Drocan, spune că primăria a solicitat de mai multă vreme amenajarea unui sens giratoriu în acest punct critic din punctul de vedere al accidentelor rutiere. În zonă au avut loc şase accidente grave cu pierderi de vieţi omeneşti.

”Demersurile au început în urmă cu patru ani dar nimeni nu ne-a ascultat până acum doleanţele.  Îi mulţumesc domnului prefect Cristinel Pavel care a reacţionat extrem de prompt şi a făcut cunoscută cerinţa noastră la administratorul drumului, iar astăzi vedem realizată această investiţie. Am venit şi noi cu bani din bugetul local şi am amenajat în apropiere o staţie de autobuz modernă”, a precizat Fabian Drocan. 

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite