RAAN va întrerupe furnizarea agentului termic către datornici cu data de 10 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Termocentrala de la Halânga FOTO Corina Macavei
Termocentrala de la Halânga FOTO Corina Macavei

Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare anunţă că începând cu data de 10 martie va întrerupe furnizarea agentului termic către asociaţiile de proprietari şi agenţii economici datornici întrucât nu are fondurile necesare pentru achiziţionarea în continuare de cărbune energetic.

Stocul de cărbune existent la această oră în depozitul Termocentralei de la Halânga trebuie să asigure funcţionarea în condiţii de siguranţă a Combinatului de Apă Grea pentru a putea fi evitată o situaţie de urgenţă de amploare cu consecinţe grave asupra populaţiei din Drobeta Turnu Severin şi mediului, se arată într-un comunicat de presă semnat de ambii administratori ai regiei, judiciar şi special.

În aceste condiţii, pentru a drămui cât mai bine stocul de cărbune, conducerea RAAN trece la măsura sistării furnizării agentului termic către agenţii economici cu datori mai vechi de 31.12.2014 şi a apei calde pentru asociaţiile de locatari cu facturi restante mai vechi de 1.01.2013.

În acelaşi comunicat de presă se mai arată că regia are în vederea furnizarea agentului termic către şcoli, grădiniţe, spitale, acele unităţi care îşi pot desfăşura activitatea în lipsa agentului termic.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite