Măsuri speciale de ordine la acest sfârşit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 29 mai -01 iunie a.c., peste 300 de poliţişti vor acţiona, zilnic, pentru ca minivacanţa prilejuită de sărbătorirea Zilei de 1 Iunie să fie petrecută în condiţii de linişte şi siguranţă. Vor fi constituite peste 150 de patrule auto şi pedestre.

Poliţiştii mehedinţeni vor fi la datorie, în serviciul comunităţii, în această perioadă pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, pentru prevenirea faptelor ilegale, prin asigurarea unei prezenţe suplimentare a efectivelor de ordine publică astfel încât, acest week-end prelungit să fie petrecut în linişte.

Din totalul efectivelor,  peste 650 sunt de la structurile de ordine publică, aproape 100 sunt poliţişti cu atribuţii pe linie rutieră, 66 sunt poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv Serviciul Acţiuni Speciale, Poliţia Transporturi,  Investigarea Criminalităţii Economice şi poliţişti de la Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. 

Pe drumurile publice, pe principalele artere, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind prezente 37 de autospeciale dotate cu aparate radar.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite