Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a încercat să se sinucidă. A înghiţit 30 de pastile de distonocalm

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia

Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a încercat să se sinucidă după ce “Prinţul Ţiganilor” ar  fi încercat să o dea afară din casa în care odinioară au locuit împreună. După o discuţie telefonică aprinsă pe care Leo a avut-o în această după-amiază cu fosta sa nevastă, aceasta a luat un pumn de pastile încercând să-şi curme viaţa.

Femeia a ajuns la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin în stare destul de gravă, însoţită de mama lui Leo de la Strehaia, care se pare nici nu este de acord cu aventurile fiului său.
Leo de la Strehaia nu mai locuieşte de ani buni cu soţia sa şi duce o viaţă extrem de tumultoasă la Bucureşti.

În urmă cu ceva timp, prinţul ţiganilor a şi divorţat de soţia sa pentru Renata, o domnişoară cu mult mai tânără decât el, pe care a şi cerut-o de soţie în direct la televizor. În urma divorţului Leo i-ar fi cerut în neumărate rânduri soţiei sale să părăsească domiciliul conjugal, pentru că aceasta locuia în continuare la Strehaia cu mama lui Leo şi cumnatele sale. În această după-amiază, Leo şi-ar fi sunat din nou fosta soţie şi i-ar fi spus să plece din casă. Supărată, în urma discuţiei aprinse, femeia a luat un tub de distonocalm şi a înghiţit mai multe pastile.

Familia a sunat la 112 şi a chemat salvarea care a adus-o de urgenţă la spital, unde medicii i-au făcut spălături stomacale. Pacienta a rămas internată, iar medicii o ţin sub observaţie. “Am fost solicitaţi pentru o tentativă de suicid, în localitatea Strehaia, este vorba de fosta soţie a domnului Leo, care în urma unei discuţii aprinse cu acesta a înghiţit 30 de pastille de distonocalm. I-am acordat primul ajutor, a fost adusă la spital în condiţii de siguranţă, nu are viaţa pusă în pericol” a declarat asistenţa de pe Ambulanţa care a transpotat-o la unitatea sanitară pe fosta soţie a lui Leo.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite