Drum judeţean blocat, între Godeanu şi Bobaiţa. Drumarii acţionează cu un utilaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumul Judeţean 670 este blocat pe o distanţă de 6 km FOTO Corina Macavei
Drumul Judeţean 670 este blocat pe o distanţă de 6 km FOTO Corina Macavei

Circulaţia pe Drumul Judeţean 670 este blocată la această oră între localităţile Godeanu şi Bobaiţa, pe o distanţă de circa 6 kilometri, din cauza stratului de zăpadă de circa 8 centimetri aşternut pe carosabil.

Zăpada creează în continuare probleme drumarilor. După ce primele probleme au apărut în Clisura Dunării, acum iarna îşi arată colţii în zona de munte a judeţului Mehedinţi.

La această oră nu se poate circula din cauza zăpezii şi a viscolului puternic între Godeanu şi Bobaiţa, iar conducătorii auto sunt sfătuiţi să aleagă alte rute de drum.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon, spune că s-a luat legătura cu operatorul de drum şi că se acţionează în zonă cu un utilaj pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.

În urma atenţionărilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie privind vestul ţării, Banat şi Crişana, ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a dispus ca toate materialele antiderapante şi utilajele de deszăpezire să fie concentrate în zonele avertizate. Totodată, utilajele de deszăpezire din zona Regionalei Craiova au fost redistribuite spre judeţele Mehedinţi şi Caraş Severin.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite