Autoutilitară furată, indisponibilizată de poliţiştii de frontieră din Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni au indisponibilizat în urma unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului internaţional de autovehicule furate o autoutilitară marca Peugeot Bipper declarată ca fiind furată  din Italia. Autoutilitara are o valoare de 15 000 de euro şi aparţine unei societăţi italiene de transport

Poliţiştii de frontieră, din Mehedinţi, l-au oprit în trafic, la intrarea în localitatea Cujmir, pe conducătorul unei autoutilitare marca Peugeot Bipper despre care aveau date  că este furată din Italia.

  „La controlul documentelor autoutilitarei  conducătorul acestuia, D. Dănuţ în vârstă de 45 de ani, cu domiciliul în  Poiana Mare, judeţul Dolj  nu a putut  prezenta poliţiştilor de frontieră nici un document  care să ateste că este proprietarul autoutilitarei sau că are o procură pentru a o folosi.

Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni în bazele de date Schengen au confirmat faptul că autoutilitara este furată din Italia”, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt la Sectorul Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Poliţiştii de frontieră  au stabilit autovehiculul Peugeot Bipper  este fabricat în anul 2011 şi este  semnalat  ca fiind furat din data de 20.12.2011,  din Italia.

D. Dănuţ  este cercetat pentru complicitate furt, autovehiculul în valoare de aproximativ 15000 de euro a fost indisponibilizat urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului italian.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite