Accident grav pe DN 6, la ieşire din Strehaia. Un bărbat şi-a pierdut viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au acţionat pentru descarcerarea victimei
Pompierii au acţionat pentru descarcerarea victimei

Un bărbat şi-a pierdut viaţa joi după-amiază, în jurul orelor 17,15, într-un grav accident de circulaţie care a avut loc pe DN6, la ieşire din oraşul Strehaia spre municipiul Drobeta Turnu Severin.

În accident au fost implicate o autoutilitară şi un autotren. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că şoferul care conducea autoutilitara a pătruns într-o curbă pe contrasens, moment în care a fost lovit de autotren. La locul evenimentului, au fost mobilizaţi 11 pompieri militari cu două autospeciale cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Pompierii au acţionat pentru descarcerarea şoferului autoutilitarei, concomitent cu asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor.

După acordarea primului ajutor de către paramedici, victima a fost transportată în stare de inconştienţă spre Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin.
În drum spre spital, victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dar a intrat în stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarată decedată.

Circulaţia pe DN 6, între Strehaia şi Drobeta Turnu Severin a fost blocată mai bine de oră.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite