UPDATE Incendiu la o hală în care sunt depozitate mase plastice şi lemn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul, izbucnit în dimineaţa zilei de sâmbătă, 11 noiembrie, la o hală aparţinând unei societăţi comerciale, a fost stins în jurul orei 13.00. Înăuntru erau depozitate materiale lemnoase şi mase plastice.

UPDATE ora 14.15 ISU Tulcea a comunicat că „incendiul de la hală a început din cauza unor lucrări de sudare/tăiere, pentru care nu s-au luat măsurile de apărare necesare. Au ars circa 900 de metri pătraţi de acoperiş din panouri tip sandwich, 1 staţie de tratare apă, material lemnos circa 10 tone, 4 bazine de 5 tone din fibră cu izolaţie de poliester, diverse agregate şi utilaje, 2 motoare auto de tip RABA, 1 pompă satelit, 5 cutii smoală, 10 valuri carton asfaltat, 2 tone de mături din nuiele, 30 mp de folie PVC cu membrană, 1,5 tone ciment-quart, grătare plastic circa 1 metru cub, 10 uşi PVC, 5 tablouri electrice, 1 transformator electric. De asemenea, au fost deteriorate ţevi, panouri de inox şi 2 punţi auto”.

UPDATE ora 13.00 Pompierii au reuşit să stingă incendiul. Urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” Tulcea intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală ce aparţine firmei Carniprod SA, în apropierea satului Malcoci. Focul s-a propagat pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi.

„La faţa locului se intervine cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 ofiţer şi 12  subofiţeri. Nu sunt victime, singura persoană care era în hală s-a autoevacuat în siguranţă”, au comunicat reprezentanţii ISU Tulcea. Pompierilor militari le-au venit în sprijin şi 2 echipaje de poliţie şi 1 echipaj SAJ.

Pompierii au reuşit să localizeze incendiul, astfel încât să nu existe riscul de propagare la celelalte hale din apropiere sau la vegetaţia uscată.

Comanda intervenţiei a fost preluată de Prim-adjunctul Inspectorului, Şef Locotenent colonel Şoavă Vasile.

image
image

Pe aceeaşi temă:

UPDATE Accident cu 7 victime pe drumul naţional Constanţa-Tulcea. O persoană a murit

VIDEO Explozie controlată de muniţie în poligonul de la Turcoaia
 

TulceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite