Un bărbat snopit în bătaie a ajuns în stare gravă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa l-a transportat la Constanţa FOTO Arhivă Adevărul
Ambulanţa l-a transportat la Constanţa FOTO Arhivă Adevărul

Este vorba despre un bărbat de 33 de ani din localitatea Nalbant din judeţul Tulcea. Marţi dimineaţă, S. Ion (33 de ani) a fost găsit snopit în bătaie.

Victima este în stare foarte gravă, spun cadrele medicale care au ajuns la faţa locului. Serviciul Judeţean de Ambulanţă l-a preluat şi l-a transportat la Spitalul Clinic Constanţa (la neurologie).

Poliţiştii tulceni au ajuns la faţa locului şi cercetează circumstanţele în care s-a produs incidentul de azi dimineaţă.

Conform celor declarate de Irina Lazăr, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, fiul victimei a fost cel care a dat apelul la 112 azi noapte, la ora 3.21. Băiatul anunţa că tatăl său s-a bătut cn un văr.

Poliţiştii din Nalbant au ajuns la faţa locului şi au identificat vărul cu care acesta s-a bătut, S. Iordan (47 de ani). Şi acesta prezenta urme de violenţă, dar a refuzat să fie transportat la spital sau să depună plângere.

Din câte se pare, cei doi s-au luat la bătaie după ce au băut împreună.

Poliţiştii au început să îl caute pe cel agresat, care a fost găsit într-o curte din localitate. A fost preluat de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea şi transportat la spital.

„În cauză se efectuează cercetări pentru lovire şi alte violenţe“, a declarat Irina Lazăr, din cadrul IPJ Tulcea.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite