Ultimele cuvinte ale inspectorului care s-a aruncat de pe sediul Finanţelor Publice Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poiţiştii au îndepărtat curioşii de la faţa locului
Poiţiştii au îndepărtat curioşii de la faţa locului

Bărbatul de 58 de ani care s-a sinucis astăzi în timp ce se afla la muncă nu risca să fie dat afară, spun cei din conducerea instituţiei. Cu toate acestea, sinucigaşul a fost auzit anterior plângându-se despre condiţiile grele de muncă.

Grigore Nicolcenco bărbatul care s-a aruncat azi dimineaţă de la etajul şase al sediului Direcţiei Finanţelor Publice Tulcea lucra ca referent superior la Serviciul de Inspecţie Fiscală , având competenţe pe linia controlului fiscal la societăţiledin zona Deltei Dunării.
Conform colegilor, azi dimineaţa, înainte de a se arunca în gol, Nicolcenco a ieşit de mai multe ori pe terasa clădirii, deşi nu era fumător.
„Colegii spun că l-au văzut că stătea gânditor, se sprijinea de balustradă, au mai vorbit, au discutat, el venise cu mai multe dosare din Deltă, de la controale, din câte spun, s-ar fi plâns oarecum de oboseală,m a spus ceva de genul, nici nu ştiţi ce greu e să munceşti în zona Deltei“ spune Marieta Creţu, directorul executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Tulcea.
Aceasta mai spun că bărbatul nu era în pericol să-şi piardă locul de muncă, deoarece nu se fac restructurări la instituţia în care lucra.
„Nu sţiu ce motiv a avut, nu a avut reclamaţii, nu era implicta în nimic ilegal, adica nu are plângeri, referate de neglijenţă, nu era suspectat de nimic incorect “ mai spune directoarea Creţu.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite