Prefectul de Tulcea pleacă în Norvegia. Ce va face acolo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La invitaţia organizatorilor, Prefectul Judeţului Tulcea, Lucian-Eduard Simion, va participa, în perioada imediat următoare, la cea de-a XX-a Reuniune a Asociaţiei Europene a Reprezentanţilor de Stat în Teritoriu (AERTE).

Asociaţia contribuie la formarea continuă şi permanentă a Înalţilor Funcţionari Publici printr-o mai bună cunoaştere a culturii administrative de către responsabilii de autoritate publică în domeniul afacerilor interne.

Prefctul de Tulcea participă la sesiunea de primăvară intitulată „Zilele Europene ale Reprezentanţilor de Stat în Teritoriu” care se va desfăşura în perioada 5 - 8 iunie 2013, în localitatea Bergen, Norvegia.

Aceste sesiuni se organizează anual, pe teme diferite şi sunt pregătite de un grup de ţări. Tema de anul acesta se referă la realizarea echilibrului între dezvoltare şi mediul înconjurător în decizia reprezentantului statului în teritoriu.

Lucian Simion participă la această reuniune şi în calitate de preşedinte al Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România, într-o echipă alcătuită din Constantin Mihart – Director General al Direcţiei Generale pentru Îndrumarea şi Controlul Instituţiei Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Georgeta Gavrilă – prefectul Capitalei şi Domnul Dogariu Eugen – prefectul Judeţului Timiş.

Mai citiţi şi:

GALERIE FOTO Victor Paul Dobre, prezent la Tulcea: Lucian Simion, uns prefect al judeţului

Lucian Simion, preşedintele prefecţilor şi subprefecţilor din România

 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite