Peste 150 de amenzi aplicate taximetriştilor tulceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă aceste amenzi, poliţiştii tulceni au luat şi alte măsuri: au lăsat un taximetrist fără permis de conducere şi au ridicat patru certificate de înmatriculare.

Este vorba despre o acţiune derulată în zilele de 26 şi 27 martie, de către poliţişti ai  Serviciului Rutier, împreună cu cei ai Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea.

Oamenii legii au aplicat 153 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea legislaţiei rutiere, defecţiuni tehnice şi nerespectarea legii privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere. Pe parcursul acţiunii, poliţiştii au suspendat un permis de conducere şi patru certificate de înmatriculare.

„De exemplu, marţi, la ora 15.47, poliţiştii au depistat un bărbat în timp ce desfasura activităţi de taximetrie cu un autoturism marca Dacia Logan. La controlul documentelor s-a constatat că cel în cauză nu are asupra sa autorizaţia taxi, iar buletinul de verificare metrologică este expirat. Conducatorul auto a fost sancţionat de către poliţişti“, spune Irina Culea, din cadrul Inspectoratului Judeţan de Poliţie Tulcea.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite