O copilă din Smârdan, mamă la numai 14 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona, fetiţa de 14 ani are a născut un bebeluş, provine dintr-o familie dezorganizată: mama ei a decedat, iar tatăl nu are o locuinţă stabilă.

În acest an fetiţa a născut. Tatăl bebeluşului este un cioban de la o fermă din zona localităţii Smârdan, din judeţul Tulcea, Gheorghe Miron.

Copilul a fost recunoscut de către cioban, care se şi preocupă de întreţinerea lui. Nu a scăpat, însă, de răspunderea penală: pentru că actul sexual cu fetiţa de 14 ani a fost consimţit, acesta este judecat pentru act sexual cu minor.

Gheorghe Miron, tatăl copilului nou-născut, a fost trimis în judecată în luna iulie a acestui an, iar primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 26 septembrie a acestui an. Dosarul se judecă la Judecătoria Măcin.

În decembrie 2010, aceeaşi Judecătorie l-a condamnat la trei ani de închisoare pe Ştefan Tudor, un bărbat care şi-a violat propria fiică, în vârstă de 14 ani. După ce copila a împlinit 15 ani, a născut o fetiţă care era, în acelaşi timp, fiica şi nepoata tatălui său. Loredana, tânăra mamă, a fost preluată de cei de la asistenţă socială şi după în centrul maternal, împreună cu fiica sa.

Numai în această vară pe rolul Judecătoriei Măcin au fost înregistrate trei dosare cu obiectul „actul sexual cu un minor“, între care unul este între doi băieţi (un tânăr de 22 de ani şi unul de 9 ani).

Mai citiţi şi:

Pensionarul acuzat de act sexual cu o minoră a fost condamnat la cinci ani de puşcărie

Doctorul Octavian Marcu, acuzat oficial în cazul adolescentei dispărute

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite