Maşină răsturnată pe câmp la Perişor. Şoferul, luat cu elicopterul SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plaja de la Perişor, Tulcea Sursa arhivă
Plaja de la Perişor, Tulcea Sursa arhivă

O maşină s-a răsturnat pe câmpul de la Perişor, din Delta Dunării. Şoferul, din Jurilovca, a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus la spital.

În cursul zilei de sâmbătă, 27 noiembrie a.c., poliţiştii tulceni au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în zona Perişor-Periteaşca, arie deltaico-maritimă, pe câmpul din apropierea digului de protecţie, se află un autovehicul răsturnat.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului găsind un bărbat de 38 de ani, din localitatea Jurilovca, judeţul Tulcea, care a declarat că în timp ce conducea autoturismul s-a răsturnat.

„În urma incidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului, care a fost preluat de un elicopter SMURD, în vederea transportării acestuia la o unitate medicală. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, transmite IPJ Tulcea. 

Pe aceeaşi temă: 

Plaja Perişor din Delta Dunării. Din plajă sălbatică a ajuns plajă cu turişti sălbatici 

Şerpi veninoşi pe plajele sălbatice de pe teritoriul Rezervaţiei Deltei Dunării. Turiştii sunt sfătuiţi să respecte traseele

TulceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite