Incendiu la o mănăstire din judeţul Tulcea. Pompierii au stabilit cauza probabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii din cadrul ISU Tulcea au stabilit şi cauza probabilă a incendiului. Alarma a fost dată în această după-amiază, în jurul orei 15.15.

Luni, 10 august, în jurul orei 15:15, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea a fost anunţat, printr-un apel la 112, despre un incendiu care a cuprins  două case nelocuite din incinta Mănăstirii Vovidenia în localitatea Slava Rusă.

La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă trei echipaje din cadrul Staţiei de pompieri Babadag, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Detaşamentul de pompieri Tulcea.

„La ajungerea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta la vegetaţie uscată, lăstăriş, mărăciniş pe o suprafaţă de 300 mp şi la 2 case dezafectate din curtea mănăstirii”, spun cei de la ISU.

Cauza probabilă producerii incendiului a fost foc deschis în spaţii deschise.

„Pompierii au localizat şi lichidat incendiul în limitele găsite. Din fericire, nu au fost victime, iar prin intervenţia promptă a salvatorilor s-a îndepărtat pericolul de propagare a incendiuluinla alte obiective aflate în apropiere”, mai transmit cei de la ISU Tulcea.

Citeşte şi:

Plajele sălbatice, invadate de peste 13.000 de turişti şi aproape 3.000 de autoturisme într-o singură zi

Ce firme au obţinut contractul de 15,5 milioane de lei pentru modernizarea portului Isaccea

TulceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite