FOTO Incendiu în centrul municipiului Tulcea: două maşini parcate lângă biserica Bunavestire, distruse. Poliţiştii au dus la secţie un suspect

0
0

Apelul pe numărul unic de urgenţă 112 a fost dat joi seara, în jurul orei 21.30: un incendiu a izbucnit în zona bisericii Bunavestire, aproape de Teatrul Jean Bart din municipiul Tulcea.

La faţa locului au ajuns pompierii militari de la Detaşamentul Tulcea din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, care au reuşit să stingă flăcările. Maşinile au fost, însă, avariate din cauza incendiului provocat în această seara.

În total, trei maşini au fost afectate de incendiu, două dintre ele fiind distruse aproape în totalitate.
„În urma intervenţiei, pompierii tulceni au stins incendiul, în urma căruia autoturismul Dacia a  ars în proporţie de 95%. Din cercetările efectuate la faţa locului, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a constituit-o un fumatul. O persoană aflată în interiorul autoturismului  Dacia, care fuma, a adormit cu ţigara aprinsă“, spune Agenla Tulceanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea.

Tânărul ar fi aprins această maşină, după care focul s-a extins spre un Subaru cu numere de Bucureşti, aflat în imediata apropiere.

Principalul suspect era, joi, în stare de ebrietate. Acesta fuma în maşină, a scăpat o ţigară şi astfel s-a aprins autoturismul Dacia. Flăcările s-au extins, mai apoi, spre maşina din dreapta, un autoturism marca Subaru. Cele două maşini au fost distruse aproape în totalitate de incendiul de joi seara.

Din câte se pare, cel suspectat de provocarea incendiului este Cristian Moise (23 de ani), condamnat la începutul lunii iunie 2013 pentru furt din biserică.

La momentul de faţă, tânărul despre care se presupune că ar fi provocat incendiul a fost dus la sediul Poliţiei, acolo unde va fi audiat. Din câte spun cei care au ajuns la faţa locului, tânărul nu a suferit leziuni în urma incendiului şi este în afara oricărui pericol.

Vom reveni cu amănunte!

Mai citiţi şi:

Volkswagen incendiat în judeţul Tulcea

Un BMW a fost incendiat

Tulcea


Ultimele știri
Cele mai citite