Finanţistul tulcean arestat preventiv pentru fals şi complicitate la evaziune a solicitat eliberarea din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A rămas în arest FOTO Arhivă Adevărul
A rămas în arest FOTO Arhivă Adevărul

În cursul zilei de miercuri, magistraţii Tribunalului Tulcea au judecat solicitarea lui Cristian Laurenţiu Margine de liberare provizorie sub control judiciar (cerere înregistrată pe data de 4 decembrie).

Instanţa tulceană a decis că Margine va rămâne în arest preventiv. „Tribunalul a respins solicitarea, iar Cristian Margine a declarat recurs la această soluţie“, a precizat procuror Laura Subţirelu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.
Cristian Margine, inspector în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Tulcea - Serviciul de Executări Silite, este acuzat de procurorii tulceni de fals material în înscrisuri private, complicitate la evaziune fiscală şi complicitate la delapidare, toate faptele comise în formă continuată.
Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că inculpatul, alături de soţia sa, au furnizat în perioada iulie  2011- mai 2012 unui număr de şase administratori de societăţi comerciale de pe raza judeţului Tulcea un număr de 106 facturi fiscale fictive.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite