Elevii de la şcoala 5, la muzeele din Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii de la şcoala 5, în vizită la muzeele din Tulcea FOTO Adevărul
Copiii de la şcoala 5, în vizită la muzeele din Tulcea FOTO Adevărul

Sute de elevi din şcolile din judeţ au ajuns, în aceste zile, la muzeele din Tulcea. Cel mai căutat este acvariul, dar şi Casa Avramide a atras foarte mulţi copii.

Elevii clasei a II-a A de la Şcoala Gimnazială Elena Doamna (şcoala 5), îndrumaţi de Roxana Zalum şi Veronica Jărpălău, au ajuns, la începutul acestei săptămâni, la  Casa Avramide şi Muzeul de Artă şi Etnografie Tulcea.

„Copiii au admirat tablourile pictorilor tulceni, sculpturile unor mari artişti, piese vestimentare de diferite etnii, expoziţia de icoane, participând apoi la un concurs cu întrebări legate de ceea ce au aflat în urma vizitelor“, spune Roxana Zalum, învăţătoare.

Tot în această săptămână, cei mici au reuşit să îmbine utilul cu plăcutul, participând şi la cele două concursuri „Comunicare. Ortografie.ro“ şi „Fii InteligenT…la matematică“ (faza naţională) şi vizionând filmul „Dacii“.

Miercuri, aceiaşi elevi au ajuns la Teatrul Jean Bart, acolo unde au văzut piesa „Cocoşelul neascultător“.

„Săptămâna s-a încheiat prin vizionarea filmului 3D Croods la City Plex Tulcea. Ca de obicei, copiii au fost entuziasmaţi de modul de viaţă al oamenilor preistorici, dar şi de tehnologia 3D“, mai spune Roxana Zalum.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite