Ajută un copil cu probleme sociale să primească o pereche de role. Vezi aici ce trebuie să faci!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Și copiii cu probleme sociale ar putea primi role
Și copiii cu probleme sociale ar putea primi role

În numai câteva minute, absolut gratuit, poți ajuta un copil din Tulcea să beneficieze de o pereche de role sau de un skateboard. Nu trebuie decât să votezi on line proiectul depus de Asociația „Mâini întinse“.

Proiectul propus de ONG-ul tulcean are în vedere creșterea gradului de educare pentru 50 de copii defavorizati (de 6 – 14 ani) participanți la activitățile Centrului Multifuncțional de de Asistență Socială „Aproape de tine“ în vederea îmbunătățirii modului de viață prin oferirea unei experienţe de skating (role si skateboard) pline de atractivitate într-un mediu sigur „SkateFanClub“.
De asemenea, se vor organiza 25 de sesiuni de sport pe astfalt (role, skateboard si trotinete) în cadrul clubului nou înființat „SkateFanClub“ și  competiţii sportive locale de skating cu ocazia zilei Copilului pentru promovarea sănătăţii, a condiţiei fizice şi a diversităţii.
Iată cum votezi: daţi click aici și te înregistrezi. Vei primi pe adresa de mail un link pentru autentificare. Dai click pe el și te va trimite înapoi pe pagina pentru vot. Aici selectezi județul Tulcea, proiecte propuse de ONG-uri. Primul proiect este „SkateFanClub“.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite