VIDEO: Şeful Spitalului Judeţean despre mizeria din toaletă: „Da’ ce, eu mă duc pe secţie la toaletă?!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Nodiţi, managerul celui mai mare spital din regiunea de vest admite că imaginile cu mizerie şi gândaci în toaletă prezentate de Adevărul de Seară Timişoara sunt din unitatea pe care  conduce. Şeful de la Spitalul Judeţean spune însă că imaginile nu ar reflecta condiţiile din spital, în totalitate.

Admite că imaginile cu gândacii şi mizeria din toaletele spitalului sunt din unitatea pe care o conduce, însă se scuză pe motiv că nu tot spitalul este murdar. „Eu nu zic că ce aţi prezentat dumneavoastră nu sunt imagini din spital, dar asta nu înseamnă că tot spitalul e aşa", a declarat Gheorghe Nodiţi.

Peisaj horror în cel mai mare spital din Banat. Spitalul Judeţean a ajuns un focar de infecţie

Întrebat dacă a folosit vreodată toaletele pacienţilor, directorul de la judeţean a răspuns sarcastic. „Cum să folosesc toaletele pacienţilor? Da' ce, eu mă duc pe secţie la toaletă?!", a replicat acesta.

image

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

VOCEA BANATULUI Incompetenţa este un focar de infecţie în spitale

Adevărul de Seară Timişoara a prezentat, în urmă cu câteva zile, o serie de imagini, care reflectau mizerie şi gândaci în toaletele pe care le folosesc pacienţii din Spitalul Judeţean Timişoara. Managerul unităţii, Gheorghe Nodiţi a refuzat să răspundă la telefon la momentul respectiv, pentru a comenta situaţia.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite