VIDEO Pianistul Richard Clayderman, concert cu casa închisă la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Richar Clayderman se bucură de un imens succes în toată lumea
Richar Clayderman se bucură de un imens succes în toată lumea

Renumitul pianist Richard Clayderman va concerta vineri, la Sala Operei din Timişoara, în cadrul miniturneului din România. Biletele s-au epuizat de câteva zile.

Primul concert pe care la susţinut Richar Clayderman în România a fost joi, la Sala Palatului din capitală. Urmează vineri, concertul de la Sala Operei Române din Timişoara, iar apoi, sâmbătă, pianistul va cânta şi la Cluj.

Pentru concertul de vineri din capitala Banatului, cum era de aşteptat, s-au vândut toate biletele cu câteva zile în urmă, chiar dacă ele au costat 100, 250, 350 şi 450 de lei. 

Richard Clayderman îşi promovează cel mai recent concept de spectacol, care se numeşte "From Paris with Love". Este un spectacol la care îşi vor aduce contribuţia peste 100 de specialişti. Pianistul va fi acompaniat de baletul şi orchestra "Camerata Regală".

Clayderman este unul dintre cei mai iubiţi pianişti contemporani, înregistrând vânzări record de peste 150 de milioane de copii şi deţinând un palmares de 267 de discuri de aur şi 70 de platină.
 

"Ballade pour Adeline" este piesa care a atins recordul de peste 22 de milioane de copii vândute în 38 de ţări şi care a devenit emblema celebrului pianist. 

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite