VIDEO Medicul chirurg acuzat că şi-a bătut fiul din cauza notelor mici, reţinut. În trecut, a fost condamnat pentru agresarea soţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un medic chirurg, condamnat cu suspendare în 2017 pentru că şi-a bătut soţia, este cercetat acum într-un dosar penal în care este acuzat că şi-a bătut fiul de 13 ani. El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat, medicul va ajunge la închisoare, agresiunea fiului său având loc în termenul de încercare.

Radu Blagoe, un medic chirurg de la Spitalul CFR din Timişoara, condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru că a bătut-o în anul 2013 pe soţia sa, pe care o suspecta că îl înşală, a recidivat. Medicul este acuzat că l-a bătut pe fiul său în vârstă de 13 ani, care i-a fost încredinţat la divorţ.

Mama băiatului, Carolina Fodor, a declarat pentru renaşterea.ro că locuieşte în Austria şi i-a lăsat fiului său un telefon pentru a o anunţa în cazul în care i se întâmplă ceva. Femeia a povestit că vineri opt noiembrie a primit de la fiul său mai multe mesaje: „Ajută-mă, mama! Spune-i lui bunu… repede… te rog… să sune la 112… să vină Poliţia… te roooog… pe mine mă dor coastele de nu mai pot… mă doare când respir!”. Femeia a declarat pentru renaşterea.ro că fiul său i-a trimis şi poze în care se vedea că este lovit, iar băiatul ar fi fost bătut pentru că a luat un 6 la istorie şi un 7 la limba latină.

Femeia a povestit că a alertat Protecţia Copilului şi Poliţia şi a plecat de urgenţă în ţară, iar copilul a fost internat la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Timiş, copilul a fost externat luni, 11 noiembrie, iar pe numele medicului a fost deschis un dosar penal de rele tratamente aplicare minorului. Între timp, încadrarea a fost schimbată în loviri şi alte violenţe. Contactat de jurnalişti pentru a exprima un punct de vedere, medicul a refuzat să comenteze acuzaţiile care i se aduc.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite