Vedeta Stana Izbaşa a fost jefuită de valută la o sală de fitness din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stana Izbaşa
Stana Izbaşa

Stana Izbaşa, cunoscuta interpretă de muzică populară, a fost jefuită ziua în amiaza mare la Timişoara. Vedeta se pregătea să iasă din sala de fitness în momentul în care un tânăr de 18 ani i-a smuls portofelul. Hoţul a fost bucuros, găsind printre altele 400 de lire, 250 de euro, 2.000 de lei şi 800 de dolari. Stana Izbaşa a reuşit să complice ancheta poliţiştilor.

Şocată că a rămas în doar câteva fracţiuni de secundă fără banii câştigaţi pe o seară de cântare, Stana Izbaşa a fugit la cea mai apropiată secţie de poliţie. Acolo femeia le-a explicat oamenilor legii că a fost jefuită, însă când a fost vorba să le descrie anchetatorilor cum arată hoţul, vedeta le-a dat descrieri greşite. Din amintirile vedetei, hoţul era mic de statură şi avea în jur de 25 de ani. În realitate, hoţul are 18 ani şi este destul de înalt.

După ce a scos banii din portofel, hoţul a aruncat documentele într-un parc de lângă sala de fitness. În doar câteva ore de la depunerea plângerii, el era reţinut de organele de poliţie.

"Pentru fapta comisă, tânărul va fi acuzat de infracţiunea de tâlhărie şi riscă între 5 şi 20 de ani de închisoare", a spus Emil Andrei, purtător de cuvântul al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite