Un copil de 15 ani a sărit de la etajul doi al şcolii unde învaţă. „Se pare că nu-i place să folosească scările“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şcoala din Lenauheim FOTO scoalalenauheim.wordpress.com
Şcoala din Lenauheim FOTO scoalalenauheim.wordpress.com

O copil-problemă i-a pus pe jar din nou medicii din Timişoara. În decurs de o săptămână, acesta a sărit pentru a doua oară de la etajul doi a şcolii unde învaţă.

Pompierii de la ISU Timiş şi medicii de la Ambulanţă au fost din alertaţi pentru a interveni în localitatea timişeană Lenauheim. 

La fel ca săptămâna trecută, un copil de 15 ani, elev în clasa a VIII-a la şcoala gimnazială din comună, a sărit de la 

etaj.

Data trecută nu a păţit nimic, pentru că a sărit de la etajul unu. Acum însă a căzut de la etajul doi, astfel că a fost transportat la spital cu traumatisme la nivelul membrelor inferioare. Medicii spun că ar putea avea o fractură la un picior.

"Se pare că nu-i place să folosească scările. Şi săptămâna trecută a sărit de la etajul doi. E un copil cu probleme”, a spus unul dintre pompieri. 
 

„Copilul are o problemă medicală. Are momente în care nu i se irigă creierul. Nu se oxigenează. În momentele alea nu ştie ce face. El are o problemă medicală. În acele momente nu are discernământ. Aşa se manifestă, a mai sărit de la etaj, nu e prima dată când se întâmplă lucrul acesta. Are o problemă, ce să facem. Tata lui este angajat la SRL-ul primăriei, e un băiat bun, ajută acasă. Nu e o familie dezorganizată. Copilul e sub tratament”, a declarat Ilie Suciu, primarul din Lenauheim. 

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite