Un consilier judeţean cere demisia preşedintelui CJ Timiş, anchetat de DNA, pentru că „a umplut break news-ul televiziunilor centrale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul primar al Lugojului, Marius Martinescu, în prezent consilier judeţean, l-a atacat dur pe preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, căruia i-a solicitat demisia din cauza dosarului de la DNA care a umplut „break news-sul televiziunilor centrale”.

Şedinţa Consiliului Judeţean Timiş de miercuri a debutat cu un moment tensionat. Consilierul lugojean Marius Martinescu a solicitat revocarea unei hotărâri prin care preşedintele CJ Titu Bojin a fost împuternicit să semneze pentru alocarea unor fonduri fără a fi nevoie de hotărâre de Consiliu Judeţean. Martinescu a spus că descinderile DNA la CJ Timiş au afectat credibilitatea instituţiei.

Bojin, cercetat pentru fapte de corupţie, după ce a intermediat mai multe contracte între un om de afaceri şi instituţii publice din judeţ, s-a apărat susţinând că DNA nu anchetează niciun contract de la Consiliul Judeţean. „Din ce aţi văzut ziaristic şi televizoristic, Consilul Judeţean Timiş nu a semnat niciun contract şi nu are nicio implicaţie în ceea ce înseamnă semnături sau contracte în ce aţi văzut acolo”, a spus Bojin.

Marius Martinescu a insistat şi l-a îndemnat pe Bojin să îşi dea demisia. „Este pentru prima dată când instituţia Consiliului Judeţean Timiş umple break news-ul televiziunilor centrale. Sper să aveţi suficientă înţelepciune şi să vă daţi demisia. Este singurul lucru pe care îl puteţi face”, a spus Martinescu. Într-un final propunerea de revocare a hotărârii prin care Bojin era delegat să semneze anumite documente a fost respinsă. 

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite