Timişoara Air Show 2016. Spectacol aviatic pe aeroportul “Traian Vuia”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara Air Show 2015 a fost o veritabilă reuşită FOTO Ştefan Both
Timişoara Air Show 2015 a fost o veritabilă reuşită FOTO Ştefan Both

Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" va găzdui a treia ediţie a mitingului aviatic Timişoara Air Show. Aproape 10.000 de persoane au participat la ediţia de anul trecut.

Anul trecut, timişorenii au avut parte de un spectacol aviatic cu ocazia aniversării a 80 de ani de la înfinţarea primului aeroport civil din Timişoara. 

Ediţia din acest an al Timişoara Air Show se va desfăşura în data de 21 mai, pe Aeroportul Internaţional “Traian Vuia”. Timişoara Air Show 2016 va aduce o adevărată demonstraţie de măiestrie a piloţilor de acrobaţie. 

Ca o noutate, din lista formaţiilor de acrobaţii aviatice va face parte renumita formaţie Baltic Bees. De asemenea, vor fi prezente şi formaţii de acrobaţie, cu exerciţii aeriene remarcabile, prezente şi la evenimentele precedente, precum Acrobatic Yakers. În momentul de faţă se negociază şi cu alte formaţiuni pe care însă nu le putem confirma acum, pentru organizarea în 2016 a unui spectacol aerian pe măsura aşteptărilor spectatorilor timişeni. 

“Aprecierile pozitive pentru ediţiile trecute ale mitingului aerian ne-au motivat să realizăm de fiecare dată un eveniment mai spectaculos decât cel precedent. Publicul numeros şi entuziast prezent la fiecare spectacol aerian ne-a demonstrat că există interes pentru aviaţie, iar noi facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ne ridica la aşteptările spectatorilor.”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

Cât mai curând posibil, organizatorii vor anunţa programul mitingului aerian ce va cuprinde lista completă a formaţiilor ce vor desfăşura exerciţiile de acrobaţie aeriană în cadrul evenimentului, precum şi detaliile privind  accesul şi parcarea autoturismelor. 

Citiţi şi:

FOTO Timişoara Air Show 2015. Aproximativ 10.000 de persoane au participat la mitingul aviatic
 

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite