Târg de biciclete, triciclete şi trotinete în “Săptămâna mobilităţii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Biciclete inedite la prima ediţie a târgului care se desfăşuară în Piaţa Unirii Foto: Ştefan Both
Biciclete inedite la prima ediţie a târgului care se desfăşuară în Piaţa Unirii Foto: Ştefan Both

Cea de-a III - a ediţie a târgului de biciclete, eveniment ce se va desfăşura în Piaţa Unirii din Timişoara, va avea loc în perioada 21-22 septembrie

În cadrul proiectului “Săptămâna mobilităţii”, Comisia Europeană invită de mai bine de zece ani municipalităţile din Uniunea Europeană să ia măsuri pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor, creând astfel oraşe mai puţin poluate.

Astfel, proiectul promovează formele alternative de transport, reducerea emisiilor de gaze, a efectului de seră şi reducerea factorilor poluanţi care contribuie la dezvoltarea bolilor respiratorii şi dăunează mediului înconjurător. Ca mijloc principal de realizare a fost propus mersul pe jos sau cu bicicleta.

Aşa se face că pentru al trelea an consecutive, în Piaţa Unirii din Timişoara va avea loc un mare târg de biciclete. Produsele acceptate în târg sunt biciclete, trotinete, triciclete, rolele şi skate-uri.

Agentii economici, dar şi persoanele fizice care doresc să participe la acest târg sunt rugate să depună o scrisoare de intenţie (care să cuprindă datele de contact), însoţită de fotografii ale produselor ce se doresc a fi expuse spre vânzare, până la data de 09.09.2013, la Primăria Timişoara.

“Săptămâna mobilităţii” se va desfăşura în perioada 16.09  -  22.09.2013.


Citeşte şi:
 

Târg de biciclete în Piaţa Unirii. Vezi care sunt cele mai noi tendinţe în materie

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite