Supravieţuitorul accidentului de pe centură suferă azi două operaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A rămas orfan şi riscă să îşi piardă şi viaţa. Băiatul de 14 ani care şi-a pierdut tatăl şi sora în accidentul de sâmbătă seara de pe centura Timişoarei suferă astăzi două intervenţii chirurgicale.

Se zbate între viaţă şi moarte, după ce a rămas orfan. Un băiat de 13 ani se află internat la Spitalul Louis Ţurcanu din Timişoara, după ce a fost implicat într-un accident în care şi-a pierdut, atât tatăl, cât şi sora de cinci ani. Originari din Iran, familia Gholizadeh au venit la Timişoara acum mai bine de patru , împreună cu rudele tatălui. Şi-au deschis o fabrică de prăjituri în Dumbrăviţa. Acum cinci luni, mama copiilor murea însă de cancer. 

REPORTAJ De ce ne facem cumpărăturile de Sărbători în Ungaria. Află preţurile pentru masa de Crăciun GALERIE FOTO

Comunitatea iraniană din Timişoara s-a solidarizat după accidentul în care Farid Gholizadeh şi-a pierdut viaţa.

Băiatul de 14 ani, rănit în accidentul de aseară are fracturi la ambele mâni şi ambele picioare. Potrivit medicilor de la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu, starea copilului este foarte gravă, fiind în operaţii continue de aseară. „Ultima operaţie în care a intrat durează de patru ore. Facem tot ce ne stă în putinţă pentru a-l salva", a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii, Mihai Gafencu.

ACCIDENT O fetiţă şi tatăl său au murit. Fiul bărbatului, de 13 ani, este grav rănit


Tragedie cumplită: un tânăr care a supravieţuit unui accident în care au murit tatăl şi sora sa este orfan de mamă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite