Ştrandul care „a înghiţit“ peste un milion de euro şi trebuia terminat în 2014, dar nu e gata nici acum. Constructorul şi-a cerut insolvenţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la un ştrand, care este construit de  primăria unui municipiu din vestul ţării şi care ar fi trebuit terminat încă din 2014, sunt din nou în impas. Firma care ar fi trebuit să termine lucrarea şi-a cerut insolvenţa.

Francisc Boldea, primarul PSD al Lugojului, al doilea oraş ca mărime  din Timiş, a ajuns vedetă pe internet după ce a inaugurat, în plină campanie pentru alegerile locale din 2016, un centru SPA nefuncţional, care nu este deschis nici acum, la aproape doi ani de la inaugurare. SPA-ul nu este singurul eşec răsunător al Primăriei Lugoj, pe un teren lipit de bazinul acoperit fiind de ani de zile în lucru un ştrand a cărui valoare este estimată la opt milioane de lei.

Proiectul a „înghiţit” până acum aproximativ cinci milioane de lei (peste un milion de euro) şi ar fi trebuit terminat în 2014. Din cauza unor neînţelegeri dintre primărie, constructor şi proiectant, lucrările au fost blocate. Anul trecut lucrările au fost reluate, urmând a fi terminate în toamna lui 2018. Lugojeanul.ro anunţă, însă, că firma care execută lucrarea, SC Matcon SRL, şi-a cerut insolvenţa. Cererea de intrare în insolvenţă a fost înregistrată la Tribunalul Timiş în 18 ianuarie. Jurnaliştii lugojeni au încercat să îi contacteze pe primarul Francisc Boldea şi pe reprezentantul firmei de construcţii, dar niciunul dintre aceştia nu a putut fi contactat.  

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite