Ramona Venturini scapă oamenii de energia slabă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Venturini
Ramona Venturini

Ramona îi învaţă pe timişorenii care apelează la ea cum să fie sănătoşi dar şi cum să ducă o viaţă cât mai armonioasă.

PROFIL
Născută. 01 august 1969, Piatra Neamţ
Studii. Facultatea de Inginerie Chimică, Universitatea Politehnica Timişoara
Experienţă. Astrolog metafizician de 12 ani.
Familie. Necăsătorită.

Ramona Venturini este astrolog metafizician, iar viaţa sa poate fi o lecţie pentru mulţi dintre noi, un exemplu care ne arată că destinul există şi că nimic nu se întâmplă fără un scop. Părinţii ei şi-au dorit foarte mult ca ea să fie doctoriţă, dar Ramona a ales o altă cale, una dictată de inimă.
Când a vrut să dea admitere la Facultatea de Medicină s-a îmbolnăvit foarte rău de hepatită, boală de care a scăpat greu. După un an s-a hotărât să dea la Universitatea Politehnica din Timişoara, pentru a deveni inginer chimist. „Viaţa ne duce acolo unde sunt lecţiile noastre. Ar fi bine să facem şi lucruri pe care nu le cunoaştem”, a spus Ramona Venturini. Din 1993, timişoreanca a început să studieze astrologia şi metafizica la Asociaţia Elta Universitate.
În fiecare an, Ramona mergea în tabere de vară la Rarău, stătea 70 de zile în cort şi lua parte la discuţii despre astrologie. Cinci ani a studiat intens astrologia, iar acum trebuie doar să pună în practică ceea ce a învăţat. În prezent, Ramona face un curs de perfecţionare în Taijiquan şi Qigong.

Drumul împăcării sufleteşti
Ramonei Venturini îi place foarte mult să meargă în pelerinaj la Santiago de Compostela. De patru ani merge acolo şi de fiecare dată se simte la fel de bine. În fiecare an, 120.000 de pelerini ajung pe jos la Santiago de Compostela, parcurgând 4.000 de kilometri pe jos.
„Este o experienţă care ne purifică sufletul, dizolvă toate barierele existente între oameni. Mă simt mai aproape de Dumnezeu, ca şi cum aş trăi ceva sacru”, a explicat Ramona Venturini. Timişoreanca a publicat şi o carte despre pelerinaj, un jurnal în care a descris ceea ce a văzut, ce a trăit şi simţit în cele 40 de zile de mers pe jos.

Îi învaţă pe oameni să fie sănătoşi
La Ramona Venturini vin persoane care au probleme şi doresc să afle care sunt soluţiile reale pentru viaţa lor. „Pot depista unde energia este mai slabă în organism şi le spun ce ar trebui să facă pentru a le merge bine”, a spus astrologul. De exemplu, au fost oameni pentru care soluţia era schimbarea obiceiurilor alimentare, iar pentru alţii era necesar să îşi schimbe viaţa sedentară. „Horoscopul depinde de ora şi locul naşterii. Nu pot da un verdict general. Fiecare om are propria viaţă. Doar în funcţie de aceste lucruri, oamenii pot afla calităţile, defectele, greşelile pe care le repetă inconştient”, a spus Ramona.

Întrebări şi răspunsuri

Care este astrologul preferat?
Astrologul meu preferat este Max Heindel. Îmi place foarte mult cartea sa şi mereu privesc cu drag spre ea. Trebuie să spun că astrologia este o ştiinţă foarte veche, care desconspiră tiparul energetic cu care am venit la naştere. Am citit multe despre astrologie.

Ce vreţi să faceţi pe viitor?
Vreau să învăţ să descifrez semnele universului şi să pot să dau starea mea de linişte celorlalţi. De asemenea, vreau să continui să practic Taijiquan şi Qigong, prin care învăţ să-mi găsesc liniştesa interioară. În medicina tradiţională chineză, sănătatea este minte liniştită, suflet împăcat şi corpul plin de energie şi armonie.

Ce-i place
„Îmi place foarte mult să merg în pelerinaj la Santiago de Compostela, să merg 1.000 de kilometrii pe jos din Pirinei până la Atlantic. Acest drum este legat de regăsirea de sine. De asemenea, îmi place să practic Taijiquan şi Qigong”.

Ce nu-i place
„Nu îmi place să văd oameni ipocriţi. Ar fi bine să fim sinceri cu noi înşine. Nu îmi place să fiu constrânsă de ceva, de către cineva, să mi se dea ordine”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite