Primarul Robu va deveni şef de şantier: muncitorii nu vor mai putea sprijini lopata

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Timişoarei a scos primul şurub din "acvariu" şi stat pe capul muncitorilor până au demolat construcţia
Primarul Timişoarei a scos primul şurub din "acvariu" şi stat pe capul muncitorilor până au demolat construcţia

Nicolae Robu promite să inspecteze zilnic şantierele din oraş, pentru a fi sigur că se lucrează. Vizate sunt lucrările de pe Michelangelo, de la sala polivalentă şi la strada Cloşca

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, s-a lovit de realitatea de pe şantierele din Timişoara. Deşi lucrările la pasajul Michelangelo ar fi trebuit demarate în urmă cu o săptămână, de abia azi s-au făcut operaţii pregătitoare, precum montarea semnelor de restricţie a traficului. De asemenea au fost scose firele de troleibuz, iar de mâine este programat scoaterea stâlpilor. 

„Voi merge foarte des în inspecţie. La fel cum voi face şi în cazul şantierului de la noua sală polivalentă. Vreau să mi se prezinte un grafic de timp, pentru a vedea ce are în vedere firma constructoare. Astfel voi putea urmări respectarea lui. Voi fi prezent la faţa locului pentru că am învăţat că altfel nu prea ai şanse cu constructorii. Dacă nu te implici, dacă nu ieşti zi de zi la faţa locului. Dacă te bazezi pe rapoarte rişti să fi în paralele cu realitatea”, adeclarat Nicolae Robu.
 

Primarul speră ca noua sală polivalentă să fie terminată chiar în acest an, în timp ce subpasajul de la Michelangelo are termen de finalizare 18 luni. 

Un alt şantier unde Robu va face controale pe strada Cloşca, unde lucrarea ar trebui predat în luna martie.


„Muncitorii vor avea surprize, pentru că i-am obişnuit pe oamenii cu care am lucrat să apar atunci când nu se aşteptau”, a mai declarat Robu. 

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite