Primarul Dominic Fritz interpretează imnul României la pian, în Piața Libertății din Timișoara VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dominic Fritz, primarul german al Timișoarei, a oferit o surpriză emoționantă de Ziua Națională a României. A interpretat la pian “Deșteaptă-te române!”, în Piața Libertății.

Primarul Dominic Fritz la pian FOTO captură video
Primarul Dominic Fritz la pian FOTO captură video

După ce a participat la parada de 1 Decembrie și la dezbaterea “Masa pentru Pace”, Dominic Fritz a plecat spre Piața Libertății, acolo unde se află un pian. Primarul s-a așezat la instrument și a interpretat imnul național “Deșteaptă-te române!”.

De Ziua Naținală, Dominic Fritz a transmis pe Facebook și un mesaj pentru timișoreni.

Pe unitate - nu pe uniformitate - s-a clădit țara noastră, România. La 1 Decembrie 1918, s-au unit provincii diferite, cu tradiții și istorii diferite. Doar când apreciem această diversitate, cu toate diferențele dintre noi, doar atunci unitatea devine posibilă. E lecția pe care cei de acum 105 ani, care au făcut România, ne-au lăsat-o moștenire. M-am bucurat azi, să mă întâlnesc cu români din toată țara. De la Alexandria sau Cluj la Iași sau București și de la Tulcea la Oradea au venit la Timișoara să sărbătorească Ziua Națională. La mulți ani, România! La mulți ani, Timișoara!”, a scris Dominic Fritz, pe pagina sa de Facebook.

Este știut că Dominic Fritz este un foarte bun muzician. El a înființat, în 2004, corul Timișoara Gospel Project.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite