Prefectul de Timiş în conflict cu clanul ţigănesc Cârpaci pentru un loc de parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentantul Guvernului în judeţul Timiş, Mircea Băcală, a anunţat astăzi că a fost avertizat de un baştan cu casă în centrul Timişoarei că i se va interzice accesul în garaj. Personajul cu care prefectul a intrat în conflict este Vladimir Cârpaci, zis Pipi, aflat în conflict şi cu un timişorean de pe strada Mihai Eminescu 6, tot din motive imobiliare.

Ziarul „Adevărul” a publicat o serie de articole despre conflictul de pe strada Mihai Eminescu 6, unde clanului lui Vladimir Cârpaci vrea să pună mâna pe o clădire, terorizându-l pe singurul proprietar care a mai rezistat fără a negocia vânzarea apartamentului. Astăzi, a venit rândul prefectului de Timiş, Mircea Băcală să se plângă de faptul că Vladimir Cârpaci, l-a avertizat că-i va interzice accesul în garajele prefecturii din spatele sediului PSD. „Am fost informat foarte politicos de un tânăr care mi-a adus la cunoştinţă că nu vom mai putea intra pe acel teritoriu pe motiv că intenţionează să cumpere nu doar clădirea, ci şi terenurile din apropiere, ori noi avem acolo două garaje primite din hotărâre de Guvern”, a spus prefectul. Acesta a mai spus că a făcut deja o adresă prin care a cerut o clarificare a situaţiei juridice a terenului.

Jurnaliştii care s-au dus la faţa locului au dat nas în nas cu Cârpaci, care şi-a anunţat imediat sfătuitorul, Constantin Vişan, sesizându-l că este hărţuit. „Şoferul prefectului a intrat în viteză foarte mare şi i-a spus că este spaţiul foarte strâmt. S-au hârâit puţin, dar până la urmă s-au despărţit amiabil. E o prostie. A ieşit un bâlci dintr-un nimic”, a spus Vişan.

MAI CITEŞTE DESPRE MAFIA ŢIGĂNESCĂ TIMIŞOREANĂ

Mafia imobiliară ţigănească a fost „păcălită" cu 269.000 de euro de Biserica Penticostală

Victimele terorii imobiliare ţigăneşti


Mafia ţigănească a semănat teroare imobiliară ca în Evul Mediu în capitala Banatului


Baştanii milionari care au fugit de arestare au înşelat un pensionar cu 77.000 de euro


SRI a ascultat convorbirile telefonice ale mafiei imobiliare ţigăneşti

Romii cercetaţi pentru pentru zeci de fapte penale în Germania au înmuiat inima unei judecătoare


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite